Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület

Kategória

A Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület (röviden GYÜSZ-TE) 2012. január 7-én alakult újjá azzal a céllal, hogy Gyomaendrődöt mint turisztikai úti célt pozícionálja a nemzetközi és a hazai turisztikai piacokon egyaránt. Szervezeti összefogással, valamint egy megalapozott újszerű marketingstratégia kialakításával, konzekvens brandépítő lépéseket tartalmazó tervezet alapján biztosítható a látogatók, illetve a vendégéjszakák számának növelése és motivációjuk maximalizálása a város és vidéke turisztikai frekventáltságának fokozása érdekében.

További cél a fenntartható turizmus kialakítása, megőrzése és fejlesztése Gyomaendrődön. A turizmus esetében a fenntarthatóság a természeti, a kulturális és az épített környezeti elemek okos felhasználását, fejlesztését és egyben védelmét jelenti, minek következtében a turizmusban részt vevők érdekei, elvárásai egyszerre teljesülnek, a gazdasági előnyökből egyszerre részesülnek.

Kiemelt cél, hogy a megfelelő kompetenciák biztosításával (szakemberek), valamint az egyesület működése révén összeadódó szellemi javaknak köszönhetően a város turisztikai és ezáltal szélesebb körű fejlődésének támogatása biztosítva legyen.

A szervezet Gyomaendrőd és térsége turisztikai résztvevőinek érdekképviseletén túlmenően komoly, környezettudatos döntést hozott, mely alapján felmérésre került az egyesület működésének környezetterhelése. Az elvégzett audit eredményeképpen kimutatott károsanyag-kibocsátása ellentételezése megtörtént, így karbon-semlegessé minősítették a TDM szervezetet, mely így az országban elsőként válhatott „zöld” TDM szervezetté. A szervezet az egyesület karbon-semlegesítése mellett, hogy teljes legyen a kép, a www.gyomaendre.hu weboldalt is ellensúlyozta.

A GYÜSZ-TE rendes tagja a Magyar TDM Szövetségnek, ami önkormányzati elven működő szakmai önszerveződő, érdekvédelmi és érdekképviseleti társadalmi szervezet.

Képviselő: Gera Krisztián

Kapcsolat
Cím
5500 Gyomaendrőd, Jókai Mór utca 6.
Telefon
Utolsó frissítés dátuma: 2018/01/11

Kapcsolódó cikkek

Elmúlt felhívások, közlemények

Elmúlt események

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!